sábado, 25 de octubre de 2008

AVIKULTORES MODERNOS

Avikultores Modernos, con Joan Serrarols (voz); Tomas Busoms (guitarra); Ernest Barniol (guitarra); Marcel Carrera-Xena- (bajo); Tino Peralba (batería) y con la colaboración habitual de Pere Galobardas a los teclados, debutaron discográficamente en 1984 con el single "fils/ viaje al garage hermético" para discos Acuario, nº 1 de la colección rock & comic, con portada de Guillem Cifré.
Posteriormente llegarían los lp's "120 mb" 1986 y "con el rabo entre las piernas" 1989.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

EL tema pioner del rock EN català. Una canya de tema, amb bateries electròniques (any 1982) amb una lletra molt crítica amb el sistema.
Molt avançats als seus temps. Tan de bo encara hi fossin.

Spokaa dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Spokaa dijo...

Que tal?



En el meu blog podeu descarregar, remasteritzat, aquest i altres discos d'aquesta època.

http://noesextraoestevinilo.blogspot.com/search?q=Avikultores+Modernos

Salut.

Anónimo dijo...

Un grup de pagès massa avançat en el temps i probablement en el seu l'espai.Disc gravat per el visionari francès Patric Boissel de Wilde Records ,que fascinat tant per el grup com per la sonoritat del català,no entenia com no tenien cap ressò en els mitjans.
Despres..."ajudetes" oficials,etiquetes de ROCK CATALA,mirades enrrera desenterrant el rock dels 70...Axi ens ha anat!!
Algú hauria d'escriure,sense complexes,aquesta historia.

joan claparols dijo...

En aquells temps la plana de Vic era el Manchester de tota la península ibérica sens dubte.No oblidem un grup sorgit de la mescla de la tira de músics osonencs com era Steve and the Hooligans,amb el carismàtic Steve,un britànic establert a la plana,que com no,cantava en un anglés excel.lent.

Santi Molera i Clota dijo...

Hola,

acabo de descobrir aquest bloc, molt interessant.
En referència als Avikultores Modernos, la primera formació que va gravar el single era diferent (Joan Serarols, Tomàs Bossoms, Tino Peralbo, i L. Martín al baix). Cap al 2005 van editar un cd "Llueve", amb els temes que havien de ser el tercer disc que mai s'havien gravat.

En el bloc trobo a faltar grups com B-30, Bocanegra, Brigatones, El Hombre de Pekin, Los Amantes de Maria, La Madam, 08080 BCN, Más Madera, Superavit (tots ells amb discografía).

...salut!

josep dijo...

Gràcies per l'informació!,,, de grups en falten molts, però el blog està dedicat a bandes dels primers 80