sábado, 31 de mayo de 2008

MARIA LANUIT

El colectivo Ultratruita, editó en Julio de 1982, el single de Maria Lanuit "sola"/"cine de barrio".

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Osti Josep, m'has emocionat amb el teu blog. M'has despertat molts records i m'anima molt veure que hi ha gent que vol recuperar la memòria històrica d'una escena que sembla perduda en l'oblit.

Gràcies i prometo seguir-te sovint.

josep dijo...

Hoola,, gràcies a tu,, la veritat és que tal com apuntes, els grups catalans semblen els grans oblidats. Deixant a banda la "movida madrileña", arreu de l'Estat vàren sorgir col.lectius com per exemple La Norma a València que van difondre molt la música,, els premis Villa de Madrid també han durat fins avui en dia,, i a Barcelona el seu Concurs Rock, va durar dos telediarios..

En fi, intentarem ficar el nostre granet d'arena..

Salut!!

Anónimo dijo...

Sense entrar en comparacions Barcelona-Madrid (que no toquen) es cert que aquest blog fa justicia amb algunes bandes que van ser molt bones pero no van aconseguir cap difussio. jo vaig viure molt intensament aquesta epoca, anava a tots els concerts que podia (era molt jove)i tinc molts i molts LPs i Singles dels que surten a aquest web i sempre m'ha sobtat no coneixer a ningu que tambe hi anes a aquests concerts o compres aquesta musica. Ara veig on estaveu. Gracies.
per cert, la canço de Maria Lanuit que sona aqui no es la mateixa versio del single, que es mes pop.

Javier

josep dijo...

Gràcies per passar-te per aquí,, aquest tema el tinc com a maqueta..

Salut!

Josep.