sábado, 10 de enero de 2009

RESIDUOS NUKLEARES

ensayo 1983 - RESIDUOS NUKLEARES



Bio per Joni Destryuye:

Joni era el cantant del grup, el Manel de Shit SA, AntiDogmatikss i mil etceteres era el bateria o el guitarra, crec que depenia del bolo, també estava el Poly que crec que era el bateria, del baixista ara mateix tinc dubtes, no se si n'hi havia.

17 comentarios:

Anónimo dijo...

jo hi vaig ser!

josep dijo...

cony!,, explica alguna cosa del concert..

Salut.

Anónimo dijo...

Hola!
estic fent el treball de recerca dels Hidràulics Mai tips i curiosament he trobat una entrada sobre ells al teu blog i m'ha fet molta gràcia perquè no hi havia res sobre el grup. Jo he creat un myspace sobre ells, per si el vols mirar: www.myspace.com/hidraulicsmaitips més endavant posaré alguna cosa a la Wikipedia.

Paula

josep dijo...

Que fort!,, m'he quedat distret veient el myspace, doncs efectivament no és precisament un dels grups més coneguts.. Saps algo d'un single dels Hidraulics que suposo que no va arribar a sortir al mercat "escondido en tu armario"/ "travesti"??

Salut!

Josep.

Anónimo dijo...

Home, de fet és que els meus pares són dos dels components dels Hidràulics: l'amadeu i la Manoli.per tan em va ser fàcil trobar informació.
Escondido en tu armario es pot trobar a les maquetes que varen gravar, però travesti només la tinc enregistrada d'algun concert i en format cassett.
tinc les lletres si t'interessen.
de single només en van tenir un i era per promocionar el mini LP el Rebaño.

Paula

josep dijo...

Bueno,, de totes formes, molts cops ni els propis components dels grups solen guardar material de la època,, si tens alguna maqueta o directe digitalitzat,, sí que em faria il.lusió..

Moltes gràcies per la informació!.

Josep.

Anónimo dijo...

En RESIDUOS NUKLEARES estaba Joni Destruye (de los fanzines Melodías destruktoras y luego NDF) a la voz. Creo que la guitarra la tocaba su hermano Ferran de ANTIDOGMATIKSS. El resto, no recuerdo quienes eran... No sé si andaba por allí Manel de los SHIT S.A...

josep dijo...

Muchas gracias,, por la información..

Anónimo dijo...

Hola Josep i companyia,
aqui Joni, estic flipant força amb aquest blog, jo era el cantant del grup, el Manel de Shit SA, AntiDogmatikss i mil etceteres era el bateria o el guitarra, crec que depenia del bolo, també estava el Poly que crec que era el bateria, del baixista ara mateix tinc dubtes, no se si n'hi havia. He vist missatges demanant NDF i d'altres zines, jo començo a tenir en PDF una mica de material, de moment portades i el primer numero. Si em dieu com fer-ho vaig penjant.
Salut.

josep dijo...

Hola,, moltes gràcies per la informació, i la teva amabilitat!, lo millor seria que pujesses el pdf a algun megaupload, rapidshare, etc.. pots dir-me el link al mail que surt al perfil, i jo ho ficaria a l'avast di que ho vulgui..
M'has deixat distret amb el single de la Banda Trapera,, quina enveja!,, pensava que era una "llegenda urbana",, va arribar a sortir amb alguna carpeta o sense?

Salut!

Josep.

Anónimo dijo...

Hola Josep, això del megaupload que es? Tipus yousendit o així? Cap problema intentaré anar penjant portades i si vols obrim un apartat de fanzines o un apartat per cada fanzine... De moment vaig fent rectificacions sobre biografies i coses d'aquestes, jo estic escribint bastant i tinc moltes dades al cap? Qui ets? Amb qui et movies? He flipat amb el video de Peligro ja que es de les poques bandes que no vaig escoltar mai per que encara era un nen...

josep dijo...

Megaupload, etc, son pàgines web on no cal registrar-se, que serveix per pujar arxius, que després es poden descarregar de forma ràpida. Si vols enviam un mail a josep.garciaARROBAwanadoo.es
t'ho explico amb més deteniment i xarrem una mica..

Moltes gràcies per tots els comentaria que has anat deixant

ONECHORD dijo...

hi ha alguna possibilitat d'escoltar material del residuos nukleares?

sobre fanzines, tinc varis numeros del mitic Niños Drogados por Frank Sinatra, Hueso Duro, Deskonzierto, etc... si tinc temps i interessa, els podria pujar també.

salutacions!
edu

josep dijo...

Hola Edu moltes gràcies,, a veure si Joni, conserva algo de material dels Residuos, i poc a poc van apareixent coses... Estaria be crear una secció dedicada als fanzines...
Quan pugui haig de postejar una entrevista a Los Erizos, de la revista Star, molt interessant.

Salut.

Anónimo dijo...

Sobre els fanzines d'aquella época, hi ha un llibre molt interessant, i molt poc conegut:

Ramon Aymerich: "LA PREMSA INVISIBLE.FANZINES A CATALUNYA". Editorial El Llamp. 1990.

Inclou tot un capítol dedicat a fanzines punk dels 80, i reprodueix una portada del NDF, entre d'altres. De passada, també explica coses de l'ambient musical de la Barcelona dels anys 80, de Licuadora Ràdio Obrera, dels concerts i els grups d'aquella època (de rock, pop, punk, música industrial i electrònica) sobre el que em sembla no hi ha cap llibre publicat.

És un llibre que em sembla no va arribar mai a ser conegut pel seu públic natural, pel fet d'ésser publicat per una editorial petita, en una col·lecció de temes de comunicació, i que mai el va distribuir a les botigues de discos i fanzines

Penso que pagaria la pena dedicar-li una entrada a Barcelona Rock 80s, (i, per descomptat, també es mereix una reedició).

josep dijo...

Doncs no coneixia aquest llibre,, he enviat un mail a Enric Borras, que he llegit que fou l'editor del Llamp en aquella època,, a veure si hi ha sort i es pot aconseguir alguna còpia..

Moltes gràcies per la informació.

Anónimo dijo...

Ei, Bcore acaba de publicar un cd amb les dues cassettes de Kangrena. Llàstima que no l'hagin arrodonit amb els cinc temes de l'extended play d'Anarchy Records.